Hazard tregon se si e mori numrin 7 nga Mariano

Advertisement

Eden Hazard tregon se Mariano Diaz ishte i udhëzuar nga klubi që të liron numrin 7 pas arritjes se Hazardit ne klub.

Gjat një interviste për Sport/foot magazine, Hazard sqaroi se si Marianos ju tha që të heq dorë nga numri 7 kur Hazard ariti ne kryeqytetin Spanjoll.

“Fillimisht ishte për Marianon. Nuk doja të shkoja dhe ta kërkoja nga ai. Nuk është stilli im. E dija që numri 10 i takon Luka Modric” tha ai.

Advertisement

“Në Chelsea, unë mora numrin 17. Këtu Lucas Vazquez e kishte atë. Unë e kisha të lirë numrin 16 por nuk e doja atë”

“Unë thash: Më jepni numrin 50. Por klubi i tha MArianos: ‘Duesh të ja dorzosh Edenit numrin 7’ – Në Laliga nuk mund të shkosh mbi nurmin 25”.

Advertisement